Nyak-, váll-, hátmasszázs

Nyak-, váll-, hátmasszázsAnyakra, hátra, vállövre kiterjedő frissítő, lazító masszázs különböző simító, dörzsölő, gyúró fogások sorozatából áll. Kiválóan alkalmas a megrándult nyak, becsípődött hát kimasszírozására, az összecsomósodott csuklyásizom kilazítására, ami sokszor felelős a fejfájás kialakulásáért. Ajánlott ülőmunkát végzőknek, rossz testtartástól kialakult fájdalmakra, migrén kezelésére.

Hatása: mivel a masszázs során az agy jobb vérkeringéshez jut, ezáltal több oxigént kap és ez jó hatással van a teljesítőképességére.

Ideje: 15 perc
Ára: 1900 Ft

Svéd masszázs

Svéd masszázsA nyugati világ legelterjedtebb masszázstípusa. A test összes izmára (kivéve a mellkas, has, arc) kiterjedő, közepes erősségű és intenzitású, kondicionáló masszázsfajta. A hosszabb időtartamú masszázs során részletesebben kidolgozott fogásokat alkalmaznak, egyenletes eloszlásban. A masszázs krémmel vagy olajjal történik, kellemes nyugtató és egyben frissítő élményt ad. A testre gyakorolt hatással megszünteti a problémáink okozta stresszes, feszült állapotot is. Összességében segíti a test egészséges működését.

Hatása: izomlazító, regeneráló, stimuláló, keringésfokozó és frissítő hatású. Segítségével visszanyerhetjük testünk rugalmasságát, ellenálló-képességét. Ez szellemünkre is hasonló hatással van. Csökkenthetjük a fáradtságérzetet. Hatást gyakorol a bőrre, kötőszövetre, izomzatra, érrendszerre, nyirokkeringésre, valamint az idegpályákon keresztül az agyra is. A vérellátás fokozódása nagymértékben javítja a sejtek oxigén- és tápanyag-ellátását. A nyirokrendszer működésének serkentésétől pedig javul a lerakódott salak- és méreganyagok kiválasztása.

Ideje: 35 perc (nyak, hát, derék, csípők, vádli)
Ára: 3800 Ft
Ideje: 55 perc (teljes test, kivéve has, mellkas, arc)
Ára: 5800 Ft

Svéd aromaolajos masszázs

Svéd aromaolajos masszázsA keleti és nyugati technikák egyesítéséből jött létre. Minden alkalommal a páciens aktuális állapotának megfelelő aromaterápiás olajat használunk, így kérhető relax vagy épp frissítő masszázs is. Az aromaterápia nagyon összetett hatással van a szervezetre. Az aromaolajok nemcsak bőrünkre gyakorolnak jótékony hatást, hanem érzékszerveinkre is. Különösen fájdalomcsillapításra igen alkalmas az aromaterápiás masszázs. De kínálunk többek között fogyasztó, bőrfeltöltő kényeztető masszázst is.

Hatása: az illóolajok igen könnyen felszívódnak bőrön keresztül, gyorsan átjutnak a bőr rétegein, elérik a véráramot, majd a véráram segítségével a különböző szerveket. Belégzés során a különféle illatok lelki és érzelmi reakciókat váltanak ki, ezért nagyon jól alkalmazható szorongásoldásra és egyéb lelki problémák kezelésére. Leghatékonyabb az aromaterápia és a masszázs együttes alkalmazása, az ilyen típusú problémák kezelése során.
Az illóolajok véráramba jutását a masszázs még meg is gyorsítja és élénkíti azok hatását.

A következő aromákból lehet választani:

  • levendula: nyugtató
  • méz: regeneráló, bőrfeltöltő
  • citrom: frissítő, sejtmegújító, fertőtlenítő
  • csokoládé: energizáló, örömérzetet keltő, bőröregedés-gátló

Ideje: 55 perc
Ára: 6500 Ft