Aromaterápiás talpmasszázs

masszazs talp kvA masszázst körömvirágolajjal vagy mandulaolajjal, módszeresen kidolgozott váltott fogásokkal végezzük.
Testünk minden szerve összeköttetésben áll talpunk különböző felületeivel. Ezek az összeköttetések az energiapályák, melyek a talpon közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók. A lábakon levő zónák testünk salakanyag-lerakóhelyei közé tartoznak, elváltozásaikból következtethetünk a zónának megfelelő szerv rendellenes működésére. Az elváltozások tapinthatók csomóként, megkeményedésként, puhább felületként, illetve jelentkezhet fájdalommal is az adott helyen.

Hatása: módosítani tudja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, minden szervet külön pozitívan stimulálhatunk. Ezáltal erősíti az immunrendszert. Segíti a szervezet salaktalanításának beindítását. Ajánlott emésztési zavarokra, reumára, bőrproblémákra, légzőszervi panaszokra.

Ideje: 35 perc
Ára: 3800 Ft

Masszázs tetőtől talpig

Masszázs tetőtől talpigSvéd teljes testmasszázs és talpmasszázs ötvözése a tökéletes hatás elérése céljából.

A különböző masszázstechnikák jótékony hatásai összeadódnak s ezzel kellemes komfortérzetet és teljes felüdülést biztosítanak.

Ideje: 70 perc
Ára: 7600 Ft
Ideje: 90 perc
Ára: 9600 Ft

Meleg lávaköves masszázs

Meleg lávaköves masszázsA forró kövek gyógyító és jótékony hatását már az ókorban ismerték. A mai modern lávaköves masszázs ugyanezeken az alapokon nyugszik. A kézzel történő masszírozás helyett vulkáni üledékes kőzetű sima, lapos köveket használunk, melyeket felhevítve a test különböző akupresszúrás pontjaira helyezünk, átmasszírozzuk velük a testet, vagy óvatosan az izmokba nyomunk, izmok mellett csúsztatunk.
A köveket, s a hátat vagy az éppen masszírozandó testrészeket gazdagon bekenjük speciális olajjal, melyhez illóolajat csepegtetve különböző aromaterápiás hatások érhetők el a masszázs és a lávakövek jótékony hatásán felül.

Hatása: egyaránt jó testnek és léleknek. Az izmok mellett a vesére, az anyagcserére és a nyirokkeringésre is kifejezetten pozitív a hatása. Az összes olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint a többi masszázsfajta, azonban a meleg kövek használata miatt felerősíti ezeket a hatásokat. Ellazít, pihentet, mentesít a mindennapi stressz alól és javítja közérzetünket.

A lávaköves masszázs...
... segít az izmok ellazításában
... felmelegíti a testet
... javítja a nyirokkeringést
... gyorsítja az anyagcserét
... enyhíti az izomfájdalmakat
... segíti a méregtelenítés folyamatát
... erősíti a kötőszöveteket
... stresszoldó hatású
... javítja a vese kiválasztását
... feloldja az izommerevséget

Ideje: 55 perc
Ára: 7600 Ft
Ideje: 85 perc
Ára: 11 900 Ft