jurta-haz-fedett-medenceKÉPGALÉRIA »

A „jurtaházak" különösen alkalmasak osztálykirándulások többnapos szálláshelyeként,  céges vagy családi rendezvények, csapatépítő tréningek, osztálytalálkozók helyszíneként is – de szívesen látunk nagyobb baráti társaságokat is.

Az egyenként 6 darab 4 ágyas szobából és egy 2 ágyas, úgynevezett "osztályfőnöki" apartmanból álló, kör alakú házakban felszerelt konyha és nagy, televíziós társalgó is található. A zuhanyzó és vécé közös - kivéve a 2 ágyas szobát, amelyhez zuhanyzós fürdőszoba és vécé is tartozik.

A "C" épület mozáskorlátozottak számára akadálymentesített.

A 21 fő feletti csoportoknak külön kedvezményt biztosítunk!

Az üdülőközponthoz tartozó sportpálya mellett álló épület tetőterében is kialakítottunk szobákat – mindegyikben van televízió, a zuhany, a vécé és a konyha közös, a folyosón található.

Parkolás a területen biztosított.

A jurtaházak ára tartalmazza a fürdő területén lévő medencék használatát.

Szobák
Jurtaházak
3 épület, épületenként 6 db 4 ágyas, 1 db 2 ágyas

a sportpálya melletti tetőtérben
2 db 4 ágyas
2 db 2 ágyas

Csoportos kedvezmény a Jurtaházakban:

A 21 fős létszámot meghaladó csoportok számára egy vagy két éjszakai tartózkodásnál két fő szállásdíja grátisz - de a két fő csak a 21 fő feletti létszám terhére érvényesíthető. (azaz: a kedvezmény igénybevételéhez legalább 22 fős csoportnál van lehetőség, ilyenkor csak 20 fő szállásdíját kell megfizetni – és így tovább...) 3 vagy annál több éjszakás tartózkodás esetén pedig a szállásdíjból 10 százalék kedvezményt adunk.

Fontos tudni: a Jurtaházakban a meghatározott minimális csoportlétszámnak megfelelő szállásdíjat akkor is ki kell fizetni, ha a szálláshelyet igénybe vevő csoport létszáma ennél kevesebb!

A minimális csoportlétszám:

  • október 1. és április 30. között 13 fő
  • május 1. és május 31. között 18 fő
  • június 1. és augusztus 31. között 20 fő
  • szeptember 1. és szeptember 30. között 18 fő

AKCIÓK ÉS KEDVEZMÉNYEK! »

KÉRJEN AJÁNLATOT! – MUNKATÁRSUNK HAMAROSAN FELVESZI ÖNNEL A KAPCSOLATOT »

TEKINTSE MEG SZÁLLÁSDÍJAINK RÉSZLETES LISTÁJÁT! »