A szálláshely U alakú épület, melynek két oldalán apartmanok, a harmadikon a diákszálló találhatóA termálfürdő szomszédságában, mindössze pár perc sétára fekszik apartmanházunk, a Szarvas utca 7. szám alatt. A 14 darab, pótágyazható apartman 2-4-6 fő számára biztosít kényelmes elhelyezést. A diákszálló egyszerre 44 főt tud fogadni. A szálláshely-komplexumhoz tartozik 5 darab 4 személyes, szintén teljesen felszerelt, apartman jellegű faház is.

KÉPGALÉRIA »

A nyári apartmanok és a diákszálló zárt parkosított udvarral, fedett terasszal, kültéri kemencével, bográcsozási és grillezési lehetőséggel áll a vendégek rendelkezésére.
Parkolásra a zárt udvaron van lehetőség.

A szálláshelyek májustól szeptember végéig várják a vendégeket.

Érkezés: du. 2 órától
Távozás: de. 10 óráig

Apartmanok

A teljesen összkomfortos, jól felszerelt apartmanok alsó szintjén közösségi tér, főzősarok, étkezősarok, zuhanyozó és mosdó található, felső szintjén pedig a hálótér. Az apartmanok tévével felszereltek. Igény esetén pótágyazhatók.

Szobák:
1db 6 ágyas (szimpla ágyak)
2db 4 ágyas (2 dupla ágy)
11 db 3 ágyas (1 dupla és egy szimpla ágy)

Diákszálló

Az apartmanház 44 fő befogadására és kényelmes elhelyezésére alkalmas diákszállóval is rendelkezik. A csoportos szálláshely 2 szintből áll, melynek alsó szintjén 20 férőhely (emeletes ágyakon), külön férfi és női mosdó, valamint zuhanyozó található.
A 4 darab emeleti szobában 6-6 vendég helyezhető el.

A diákszálló kiváló edzőtáborok, osztálykirándulások, többnapos erdei táborok, közösségi rendezvények lebonyolítására.
A zárt, parkosított udvar – a szalonnasütési és bográcsozási lehetőség mellett – alkalmas közösségi programok megrendezésére is.

Szobák:
1db 20 ágyas
4 db 6 ágyas

Faházak

A 4 férőhelyes faházakban 2 ágy külön hálótérben, 2 pedig az úgynevezett közösségi térben található.

 

AKCIÓK ÉS KEDVEZMÉNYEK! »

KÉRJEN AJÁNLATOT! – MUNKATÁRSUNK HAMAROSAN FELVESZI ÖNNEL A KAPCSOLATOT »

TEKINTSE MEG SZÁLLÁSDÍJAINK RÉSZLETES LISTÁJÁT! »