Aktuális

 

medence ikerKarbantartás miatt október 24. és november 17. között az ikermedencék felváltva üzemelnek. A fürdő vezetése az esetleges kellemetlenségek miatt a vendégek megértését, türelmét kéri!

 

Fürdőnk idén is indult az Év Fürdője szavazáson, és látogatóink szavazatainak köszönhetően kategóriánkban, az év feltörekvő fürdői között megszereztük az országos 4. helyet, a megyei fürdők között pedig a dobogós 2. helyet. Mindkét kategóriában előre léptünk, köszönjük ezt az elismerést, biztatást vendégeinknek!

Fürdőnk idén is indult az Év Fürdője szavazáson, és látogatóink szavazatainak köszönhetően kategóriánkban, az év feltörekvő fürdői között megszereztük az országos 7. helyet, a megyei fürdők között pedig a dobogós 3. helyet. Köszönjük ezt az elismerést, biztatást vendégeinknek!

{youtube}QAia4oXhs-8{/youtube}

Tegyél egy élménydús látogatást a környék egyik legváltozatosabb és egyben legkedvezőbb árfekvésű fürdőhelyére! Lazulj el a simogató termálvízben, hűtsd le magad az úszómedencében vagy használd ki egész nap mindhárom csúszdánkat külön jegy megváltása nélkül!

Ezekkel a mondadottak invitáltuk látogatóinkat még a múlt nyár elején egy szavazós nyereményjátékra, amelyben az ország fürdői három kategóriában (az év fürdője, az év feltörekvő fürdője, a helyiek kedvenc fürdője) versengtek a fürdővendégek szavazataiért. A verseny lezárult, az eredmény megszületett.

A Bogácsi Termálfürdő saját kategóriájában a feltörekvő fürdők között a 7. helyen végzett, ami ugyancsak megtisztelő helyezés - ezúton is köszönjük a szavazatokat! Az pedig külön elismerés, hogy a megyei összesítésben a Borsod-Abaúj-Zemplénben legtöbb szavatot kapott miskolctapolcai Barlangfürdő után következik a bogácsi fürdő, megelőzve a Zsóryt és a tiszaújvárosi fürdőt is!

Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy színvonalas szolgáltatásainkkal a jövőben is kivívjuk vendégeink, látogatóink bizalmát és elismerését.